2010-05-03 18:01:28• hírek • Szatmár.ro

Ilonczai Bernadett, gyógypedagógus

Bemutató cikksorozatunkban szakértőinket próbáljuk meg közelebbről bemutatni olvasóinknak. Most egy nemrég bejelentkező szakértőnket, Ilonczai Bernadett, gyógypedagógust mutatjuk be.

Bernadett 1987. január 16-án született Szatmárnémetiben. Gimnáziumi tanulmányait a Szatmárnémeti Református Gimnáziumban végezte, ahonnan a kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetem Pszichológia és Neveléstudományok karának Gyógypedagógia szakára iratkozott. Szakértőnk munkájában rendkívül fontos szerepet kap a játék, mondhatni ez foglalkozásának alapja. A játék része mindennapi életünknek, és fontos szerepe van a gyermekek fejlődésében legyen szó akár ép, akár fogyatékos gyerekről. A szabad kreatív játék segíti a gyermekeket emberré válni, a felnőttet pedig embernek maradni.

„Munkám célja segíteni a fogyatékos gyermekeket a mindennapi tevékenységük elvégzésében, valamint elősegíteni nekik a társadalomba való beilleszkedést. Terveim között egy olyan napközi és fejlesztőközpont létrehozása szerepel, amelyben minden gyermek a fogyatékosságának megfelelő egyéni, vagy csoportos fejlesztésben részesül."- mondta el szakértőnk.

Bernadett bármilyen gyógypedagógiával, vagy fejlődéstannal kapcsolatos kérdésre szívesen válaszol, mert fontosnak tartja az emberek e témában való pontos tájékoztatását. A szakértő foglalkozik továbbá autizmussal küzdő, down-szindrómás, hallássérült, tanulási zavaros, és értelmi fogyatékos gyermekekkel is. A szakértő rovatot, mint sok más szakértő, gyógypedagógusunk is azért tartja jónak, mert bárkinek sokat segíthet a mindennapokban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: